Roos Business Support

Over Roos Business Support

Ik leefde niet het leven wat ik zo graag wilde. 

Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik niet meer gelukkig was: er moest iets veranderen op onder andere zakelijk gebied. Ik werd weer ondernemer en ondersteunde diverse klanten op de gehele backoffice van hun organisatie en coachte andere ondernemers en zzp’ers. Maar dit was uiteindelijk niet mijn ondernemersdroom. Ik leefde niet het leven wat ik zo graag wilde. 

Ik wilde uit het ‘systeem’ van “9 tot 5 werken”. Ik was op zoek naar vrijheid!

Ook wilde ik mijn passie voor Ibiza verder onderzoeken en daar mijn bedrijf van maken. Ik wilde zoveel maar ik kreeg het niet helder en nam niet de juiste stappen in de juiste volgorde. Ik ben letterlijk verdronken in alle informatie die ik online kon vinden, alle online “coaches”, informatie over “manifesting”, “Money Mindset” en ga zo maar door. 

Het was zoveel dat ik niet vooruit kwam, in onzekerheid schoot en zelfs een paar keer ben gestopt met burn-outklachten. 

Ik kon geen podcast meer horen, geen informatie meer tot me nemen. Ik negeerde mijn intuïtie, mijn onderbuikgevoel. De intuïtie is als je het mij vraagt de superpower van iedere vrouw. Die je nooit moet negeren. 

Wat ik nodig had was:

  • de juiste mindset
  • praktische informatie en advies waar ik direct iets mee kon doen;
  • een roadmap die leidde tot het realiseren van mijn ondernemersdroom;
  • een sparringpartner bij wie ik mijn ideeën kwijt kon en van wie ik feedback kon krijgen;
  • een community waar ik terecht kon voor advies als ik een onzeker moment had, die me aanmoedigde om door te gaan. Waar ik zakelijke tips en adviezen kon inwinnen.

Ik gun ieder vrouw een andere weg naar de top. 

Daarom wil ik andere vrouwen bijstaan en begeleiden in hun weg naar succes.

Met mijn methode roadmap to succes‘ kunnen andere vrouwelijke ondernemers wél het juiste pad bewandelen terwijl ze professionele begeleiding krijgen en een concreet plan. Je gaat weer met de juiste mindset en nieuwe energie aan de slag en stappen maken met jouw bedrijf. Zodat jij kunt groeien en jouw droomleven kunt creëren.

Ik wil een veilige plek creëren, een community van powervrouwen waar we elkaars succesen vieren. Een plek waar je vrij bent en alles kunt bereiken.

Rosalie Ibiza Business Retreat

Magie!

Als je eenmaal door hebt wat je kunt bereiken in dit leven en je voelt dat je op de juiste weg bent, gaan er deuren voor je open. Dat is magisch!

Alle puzzelstukken vallen dan op zijn plek. Er is geen weg terug en er komen zoveel mooie dingen op je pad.

Als de powervrouwen die ik mag begeleiden dit ook ervaren, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde.

Magie!

Als je eenmaal door hebt wat je kunt bereiken in dit leven en je voelt dat je op de juiste weg bent, gaan er deuren voor je open. Dat is magisch!

Alle puzzelstukken vallen dan op zijn plek. Er is geen weg terug en er komen zoveel mooie dingen op je pad.

Als de powervrouwen die ik mag begeleiden dit ook ervaren, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde.

Droom jij ervan om je bedrijf te laten groeien?